Kanten

Van Schijndel Metaal beschikt over 7 kantbanken. Vier daarvan zijn volledig CNC gestuurd met LVD Cadman programmeersoftware.

Onze zeven kantbanken kunnen wij inzetten voor grote en kleine series. Door onze jarenlange ervaring met zetten, zijn we in staat om de meeste zettingen te verrichten, of het nu gaat om minuscule onderdelen of het grotere werk binnen enge toleranties. Mede door het grote assortiment gereedschappen, vakbekwaamheid en ervaring van ons team zijn we tot bijna alles in staat. Zowel in staal, roestvast staal en aluminium.

Het kanten (of buigen of zetten) is een vrij complexe techniek, omdat er vele factoren zijn die het eindresultaat beïnvloeden: materiaalsoort, materiaaldikte, walsrichting, warmte-invloeden, gereedschapsslijtage, groefbreedte, bovenmes, verkortingswaardes, zethoeken, binnenradius, invloed van gaten.

Gelukkig heeft Van Schijndel Metaal jarenlange ervaring met kanten, en zijn onze kanters door de wol geverfde vakmensen die door hun vakmanschap en ervaring voor u besparingen kunnen realiseren door te kanten in plaats van te lassen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot kanten te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

Categorie:
Plaatbewerkingen

Internet:
www.vanschijndelmetaal.nlplaatbewerkingplaat-bewerkingenkanten

Neem contact op met Kanten

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over