Sweet Anna

Mooie woondecoraties met aandacht gemaakt èn waarmee je helpt de wereld een beetje beter te maken? Dan ben je bij Sweet Anna aan het goede adres! In onze webshop vindt u sfeervolle artikelen om van uw huis een thuis te maken èn natuurlijk leuke dingen om cadeau te geven!

Het leuke van onze webshop is dat u bij vrijwel elk artikel diverse foto's ziet waardoor u een goed beeld krijgt van het product. Het is alsof u het artikel zelf in handen houdt. Dát is hoe wij prettig en informatief webwinkelen zien!

Onder het logo "For a better world" vindt u artikelen die gemaakt zijn door ouderen en gehandicapten in de derde wereld waarmee wij hen kunnen ondersteunen in hun levensonderhoud. Deze lijn breiden we steeds verder uit met bijvoorbeeld duurzame en op milieuvriendelijke wijze geproduceerde artikelen.

Omdat we een voorliefde hebben voor handgemaakte producten, zijn veel van onze artikelen op ambachtelijke wijze gemaakt zoals bijvoorbeeld glas, gietijzer, keramiek en zeep.

Wilt u iemand verrassen met een cadeautje van Sweet Anna? Geeft u dit dan even aan bij uw bestelling! Wij maken er dan een mooi cadeautje van en sturen het desgewenst naar het door u opgegeven adres. En als u er een briefje bij wilt met uw eigen tekst, verzorgen wij dit ook voor u!

Kwaliteit en service en 'fair trade' vinden we belangrijk, daar kijken we naar bij onze inkoop maar natuurlijk ook als we verkopen. U kunt op ons rekenen!

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Categorie:
Geschenken/Geschenken

Internet:
www.sweetanna.eu

Neem contact op met Sweet Anna

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over