Speciale cadeaus voor speciale momenten

Een origineel cadeau voor bijzondere momenten vindt u beslist bij de webshop van cadeau-exclusief.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van originele cadeaus voor geboorte, huwelijk of andere bijzondere gebeurtenissen. Al onze producten zijn met de handgemaakt waardoor ieder cadeau een uniek en persoonlijk karakter krijgt. Handdoeken of luiers zijn de basis van al onze creaties, iedere handdoek of luier wordt creatief verwerkt in een uniek origineel cadeau.

Wij maken ook cadeaus op maat, speciaal voor een geboorte, huwelijk of een andere bijzondere gebeurtenis kunt u bij ons een op maat gemaakte cadeau bestellen.

U kunt uw baby cadeau bestellen in de gewenste kleuren en thema, wij zorgen voor een snelle levering van uw geboorte cadeau, ook bestaat de mogelijkheid om de kraamcadeau rechtstreeks bij de kersverse ouders te laten leveren. Naast bijzondere baby cadeaus kunt u bij ons ook een uniek bruiloft cadeau of jubileum cadeau bestellen. Ook deze cadeaus worden handgemaakt en kunt u zelf aangeven in welk thema het geschenk moet worden gemaakt. Bij Cadeau exclusief richten wij ons op kwaliteit, creativiteit en originele cadeaus voor bijzondere momenten.

Categorie:
Geschenken/Geschenken

Internet:
www.cadeau-exclusief.nl

Neem contact op met Speciale cadeaus voor speciale momenten

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over