Catering Groningen

Een vergadering, workshop, borrel of evenement: jij moet al genoeg regelen. Laat de catering dan maar aan ons over! Wij hebben namelijk een grote passie voor lekker eten. Heerlijke verse broodjes, vers fruit, vers bereide pasta: wij houden ervan! Met onze passie kunnen we jouw bijeenkomst tot een succes maken. Wij bezorgen, verzorgen en ontzorgen alles rondom jouw ontbijt, lunch of warm en koud buffet.

Regionaal & Sociaal

Onze producten komen van het Groningse land. Eerlijke en mooie groenten en fruit uit de streek. Ontdek jij ook hoe lekker dat kan zijn? Als het om lekker eten gaat, staat de kwaliteit voorop; niet de winstmarge. Je proeft dus alleen de beste producten; echte rauwe ham en echte kaas uit de regio.

Wij leveren de catering in Groningen met veel positieve energie. Natuurlijk is het eten belangrijk, maar ook een lach en de sociale gedachte staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is dan ook reden voor ons om in zee te gaan met regionale talenten die, door diverse omstandigheden, buiten de arbeidsmarkt vallen. Zo hebben wij een aantal medewerkers van De Bolster - een school voor praktijkonderwijs - zodat zij al lerend mooie stappen kunnen maken in hun carrière.

Categorie:
Etenswaar

Internet:
www.lekkeruitgroningen.nl

Neem contact op met Catering Groningen

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over