DVD Outlet

DVD Outlet werd in april 1999 opgericht, als een van de allereerste dvd-speciaalzaken in Nederland, en specialiseerde zich destijds in het importeren van DVD's uit het buitenland.

Toendertijd waren er immers nog nauwelijks DVD's op de Nederlandse markt verkrijgbaar en waren de prijsverschillen bovendien enorm. Door effectieve kostenbeheersing konden wij naast goede klantenservice ook zeer concurrerende prijzen bieden, en wisten wij vele klanten aan ons te binden.

Met het groeien van de Nederlandse markt voor DVD's heeft DVD Outlet dan ook in 2001 besloten geen import-producten meer te verkopen, en hebben wij ons geheel toegelegd op Nederlandse uitgaves - en met succes. Onze catalogus beslaat inmiddels ruim 15.000 verschillende DVD's bestemd voor de Nederlandse markt, en groeit dagelijks. In de meest uiteenlopende genres kunnen wij u vele titels aanbieden die in een reguliere winkel geheel niet te vinden zijn.

Eind 2001 werd DVD Outlet een Besloten Vennootschap, en werden we wederom een van de eerste online winkels in Nederland die de stap maakte naar het openen van een 'echte' winkel. In 2002 was de opening van onze winkel op de Klarendalseweg in Arnhem een feit, en presenteerden we met trots een assortiment van ruim 5000 verschillende titels in een winkel van 200 vierkante meter. Bovendien verworven we in deze flinke ruimte het predicaat 'Sony Select Dealer', en waren wij in staat vele klanten gelukkig te maken met een high-end Sony installatie.

In de navolgende jaren heeft DVD Outlet zich ontwikkeld tot een van de grootste online DVD-specialisten in Nederland.

Onze eerlijke prijzen en goede service trekken dagelijks duizenden klanten naar onze webwinkel, waar wij u graag met uitgebreide productinformatie, eenvoudige bestelwijzen en bijzonder betaalgemak van dienst zijn.

Categorie:
DVD en Blu-ray

Internet:
www.dvdoutlet.nl

Neem contact op met DVD Outlet

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over