Ambaum Arbeids Analyse - Betervenlo BV

Ambaum Arbeids Analyse - Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat 'De mens een mens moet zijn' volgens E.H.J. Ambaum - Peters.

Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren uitsluitend maatwerk.

Veel bedrijven hebben inmiddels gekozen voor onze pragmatische aanpak.

Een goede arbeidsfeer op de werkvloer is de basis van een goed verzuimbeleid. Luisteren naar de klachten van mensen is dan ook onze persoonlijke missie. Op dit vlak kan veel winst behaald worden: "Een tevreden werknemer heeft hart voor de zaak".

Wij leveren maatwerk door: de persoon en zijn welzijn altijd centraal te stellen.

Wij willen geen grote logge organisatie zijn, onze kracht ligt dan ook in snel, efficiënt en met name doeltreffend te werk te gaan.

Het uitgangspunt is dat mensen snel terugkeren naar hun eigen werkplek (eventueel met enige aanpassingen op de werkvloer) en het bevorderen van het welzijn. Diverse opleidingen ter bevordering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen optreden als mediator daar waar terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk is, bijvoorbeeld in een arbeidsconflict.

Wij beschikken over diverse professionals om dit maatwerk te kunnen leveren zoals; een HBO opgeleide psychologe, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, een bedrijfsarts, een mediator en een budgetcoach.

We zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de hoge eisen die het UWV stelt m.b.t. de kwaliteitseisen.

U kunt ons vinden in Tegelen en in Eindhoven.

Categorie:
Arbeidsbureau

Internet:
www.betervenlo.nl

Neem contact op met Ambaum Arbeids Analyse - Betervenlo BV

Volledige naam:  
E-mail adres:    
Bericht:  
Neem de tekens over